Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Peli sopii mainiosti aasialaisista kulttuureista - varsinkin Japanista - kiinnostuneille (olipa kiinnostuksen kohteesi sitten anime/manga, aasialaiset elokuvat, musiikki tai vaikka kaikki edellä mainitut!), ja Seven Days on tosiaan myös aloittelijaystävällinen, joten se ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi hirveästi kokemusta roolipelaamisesta.

Seven Daysissä saat luoda juuri sellaisia hahmoja kuin itse haluat; nykyajan ja realismin puitteissa tottakai, sekä pitää ottaa huomioon, että peli tosiaan sijoittuu Japaniin - tämä ei kuitenkaan suinkaan tarkoita sitä, että hahmon täytyisi välttämättä olla japanilainen tai edes aasialainen.
Seven Daysissä käytetään face claimeja (omat piirrokset, netistä löytyvät anime/manga-kuvat tai netistä löytyvillä hahmogeneraattoreilla luodut hahmot eivät siis kelpaa), vaan kuvissa täytyy olla joku jollain tapaa julkisuudesta tunnettu henkilö, jonka nimi on sinulla tiedossa ja jonka nimellä googlettamalla löytyy kuvia.

Varsinaista yksittäistä juonikuviota Seven Daysillä ei ole, vaan pelaajat saavat ihan vapaasti suunnitella ja kehitellä ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Yhteisiä juonenkäänteitä voimme tottakai pelaajien toiveesta kehitellä, mutta pääasiassa Seven Daysin tarkoituksena on antaa juuri sinulle pieni pala tokiolaista arkea.

Peli ei sovellu alle 13-vuotiaille, vaikka Seven Daysin virallinen ikäraja onkin k-15.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai on jotain epäselvyyttä, niin älä epäröi kysyä tai pyytää apua! Laita vain rohkeasti viestiä joko vieraskirjaan tai foorumin "Kysymykset ja palautteet" - osioon.
Ylläpito jeesaa mielellään.

Ensimmäistä hahmopyyntöä luodessa kannattaa myös vähän vilkaista jo foorumilta löytyviä hahmoesittelyitä - niistä voi vapaasti ottaa vähän mallia (suosittelen), että mitä kaikkea siitä nyt pitää oikein löytyä.
Foorumin Hahmopyynnöt - osiosta löytyy myös "Apua hahmopyyntöjen luontiin!" - topic.

 

"Seven days were long enough to fall in love."

 

- Maya & Ru-chan

 

äänestä Top-13 - listalle klikkaamalla alla olevaa kuvaa! ♥