Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä saa tosiaan ihan vapaasti mainostaa kaikkea ja ihan mitä tahansa! :)

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com/

25.03.2019 19:54
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://crimescene.suntuubi.com/

25.06.2018 11:36
"Rembtonia on aina pidetty rauhallisena ja turvallisena paikkana asua. Kaupunki on täynnä lapsiperheitä ja eniten kaupungin poliiseja työllistävät näpistelijät sekä muutama vakionarkomaani. Eräänä päivänä kuitenkin kaikki muuttuu. Aamulehdessä on suuri otsikko "Kuusi nuoren ruumista löydetty Remingtonin metsästä". Kaupunki muuttuu hetkessä eloisasta sulkeutuneeksi. Ihmiset eivät uskalla poistua kodeistaan."

14.6.2018 Avattu vieraskirjapohjainen roolipeli antaa pelaajilleen vapaat kädet. Roolipeliin vaihtelua tuovat ylläpitäjän kehittelemät juonenkäänteet.

Nimi: Iitu

24.04.2018 18:28
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittykö sinun luomukseni niihin?

Nimi: Kuumakalle
Kotisivut: http://taysikuu.suntuubi.com/

24.12.2017 11:06
There are nights when the wolves are silent and only the moon howls..


Hei juuri sinä! Oletko kiinnostunut susista ja roolipelaamisesta? Jos olet, niin Täysikuu on sinulle ihan täydellinen sivusto! Täysikuussa pääset roolipelaamaan itse luomallasi sudella, joka elää valitsemassasi laumassa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taikaopisto.arkku.net

04.09.2017 17:55
Taikaopisto Aurea etsii virtuaaliseen kouluunsa, opettajia, oppilaita sekä muuta henkilökuntaa.
Tule tutustumaan. Klikkaa itsesi pian mukaan!
Taikuutta jo vuodesta 2012.
Tässä muutamia syitä valita Aurea:
- Kaikenikäiset pääsevät mukaan toimintaan
- Et tarvitse liittyäksesi/etkä toimintaan osallistumiseen sähköpostia
- Sinä valitset miten osallistut
- Mahdollisuus vaikuttaa toimintaan
- Sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta roolipelaamisesta
- Voit itse valita/luoda hahmosi
- Pelata jo olemassa olevalla hahmollasi
- Saada apua & tukea ylläpidolta hahmon luomiseen
- Sinulla on käytössäsi ylläpidon apu & tuki,
alusta lähtien muutenkin
- Emme erota väkeä muutaman päivän hiljaiselon jälkeen
- Meillä oppilashahmot saavat pisteitä tuvalleen jo liittymisestä jäseneksi

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 07:47
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Syvä Miete
Kotisivut: http://syvamiete.suntuubi.com/

14.06.2017 13:26
Tervetuloa toimintaa täynnä olevalle tallille, joka on juuri perustettu. Ponit ja hevoset odottelevat hoitajia :)

-Syvä Miete

Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

14.05.2017 23:25
Leijonaharjan ratsutila on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka on yhdistetty virtuaalitalliin. Leijonaharja on siis roolipeli, jonka aiheena on hevostallin arki. Luo oma hahmosi, ota hoitohevonen tai tuo oma hevosesi ja hyppää mukaan seikkailuun! Tallin arki ei todellakaan ole tylsää, aina löytyy draamaa tai juonenkäänteitä - kaikki on sinun käsissäsi! Otamme myös aloittelevat roolipelaajat lämpimästi vastaan!

"Se on kuin kirjoittaisi kirjaa yhdessä toisten kanssa, paitsi ettei tiedä miten kirja loppuu, vai loppuuko ollenkaan"

♥: Josette & Leijonaharjan ratsutilan väki

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:26
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

08.04.2017 16:47
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Chica
Kotisivut: http://sudenkosketus88.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2017 20:07
Pitkän taujon jälkeen viimein uudistettu sudenkosketus avaa ovensa kaikille mielikuvituksellisille paajille! Astu avaruudessa oleskelevien susien maahan, jossa vain taivas on rajana! Luon juuri niin mielikuvituksellinen hahmo kuin vain haluat ja lähde suuren seikkailuun hamosi kanssa! :) Sinut tervetulleeksi toivottaa Chica & Yo

Nimi: Mittarimato
Kotisivut: http://pimeydenjarvi.suntuubi.com

12.03.2017 18:17
Tervetuloa Pimeyden Järveen! Tämä on Soturikissat-rope! Voit olla mikä tahansa eläin kunhan se mainitaan kirjoissa! Mutta en minä tiedä sinä tulethan jos tulet vaikka minä sanoisin mitä niin ei kai sillä mitään väliä on mitä sanon?
Aktiivista varaylläpitäjää etsitään!

~Mittarimato (Mato)

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

12.03.2017 16:10
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Veera
Kotisivut: http://pilkahdus.suntuubi.com/

07.02.2017 22:04
Tervetuloa Pilkahdukseen, helmikuussa 2017 ovensa avanneeseen soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, jonka ajanjakso sijoittuu aikaan, jolloin klaaneja oltiin vasta perustamassa. Jättäisikö juuri sinun hahmosi tassunjälkensä historiaan klaanin perustajana, urheana soturina tai yhtenä ensimmäisistä parantajista? Tule mukaamme kirjoittamaan klaanien historia uudelleen!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

23.01.2017 17:53

Leijonaharja on normaali virtuaalitalli, mutta meillä ei olekaan perinteiset hoitajat. Leijonaharja on nimittäin vieraskirjapohjainen roolipeli, joka kertoo ratsutallin arjesta. Meillä pelaajalla on mahdollisuus luoda oma hahmonsa ja elää hahmonsa elämää ratsutallilla joko hahmon oman hevosen tai hoitohevosen kanssa.

ETSIMME PELAAJIA!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://desire.suntuubi.com/

16.01.2017 22:40
Kuvittele itsesi 200 vuoden päähän, New Yorkiin. Jos olet normaali, saat elää elämäsi rauhassa. Jos olet erilainen, sinut tapetaan.
Desire ei ole tylsä ja tavallinen ihmisroolipeli kaikkien sisäoppilaitosten keskellä vaan jotain aivan erityistä. On vuosi 2200 ja suurin osa maailmasta on myös tuhoutunut ydinsotien seurauksena. Ihmisrodusta on kehittynyt myös uusi haara; normaalia ihmistä kehittyneempi versio. Heitä sanotaan defeiksi. Ja heidät on määrä tuhota.

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 19:48
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

14.01.2017 14:09
Tervetuloa Kuunkehrään, soturikissat-tarinaroolipeliin, jossa tarinat sijoittuvat aikaan, jolloin Taivasklaani vielä asusti metsässä neljän muun klaanin kanssa. Tule rohkeasti kurkistamaan!

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

12.01.2017 15:24
Viimakoura » Ulkoasuja ja koodeja suntuubiin
Tilaustyöt avattu.

Nimi: Zira
Kotisivut: http://gaia.suntuubi.com/

02.01.2017 12:47
2016 vuoden vikana päivänä luotu blogi.

Nimi: Siivekäs
Kotisivut: http://landoflyndia.suntuubi.com/

30.12.2016 19:54
Portit Lyndiaan...
Tervetuloa, arvon kulkija! Kuka sinut tänne johdattI?

Olet nyt Lyndian porteilla. Ai kysyt, mikä on Lyndia? Lyndia on pieni keskiaikainen kaupunki jossain päin maailmaa, mutta Lyndia on samalla myös itsenäinen valtio. Sitä hallitsee kuningatar Lyydia III. Hän on vielä nuori, 22 vuotias, ja on noussut juuri valtaan. Mahtaakohan hän valita itselleen joskus kuninkaan? Sitä emme tiedä... vielä.Lyndia on siis keskiaikaisessa kaupungissa pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli.
Pelin ideana on siis pelata kaupungissa itse luomallasi hahmolla. Onko hän nuori poika, joka yrittää kaikin tavoin päästä tapaamaan nuorta kuningatarta ja voittaa hänen sydämensä? Vai onko hän kenties nuori neiti, joka yrittää päästä linnaan töihin, vaikka piiaksi? Vai onko hän joku kylässä asuva tavallinen ihminen, joka elää perheensä luona ja työskentelee sepän oppipoikana? Sen saat päättää itse.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://berenike.suntuubi.com/

29.12.2016 20:41
Berenike on vuoden 2015 loppupuolella perustettu kopiointisivusto. Voit kopioida täältä sivuillesi ulkoasun, tai halutessasi myös pelkän koodin. Kopiointisivuja on suntuubissa suuri määrä, mutta mitä yksi lisää voisi haitata? Ulkoasut on tarkoitettu suntuubisivuille, eli ne eivät toimi esimerkiksi weeblyssä. Berenike pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monenlaisia erilaisia ulkoasuja, joten toiveita otetaan mielellään vastaan vieraskirjan puolella.

Käythän edes kurkkaamassa ulkoasuja, tai vähintään kirjoittamassa jotakin vieraskirjaan tai chattiin? ;)

Nimi: Töppäilijä
Kotisivut: http://Scotty.suntuubi.com/

29.12.2016 15:50
Hei kulkija!
Olet saapunut soturikissat tarinaroolipeliin, joka kantaa ylpeänä nimeä True Warrior!
Nyt mietit siellä ruudun toisella puolen, että jälleen uusi soturikissat roolipelin mainos, mutta True Warrior ei ole tavallinen tarinaroolipeli!
True warriorissa on kaksi klaania, jotka ovat nimeltään Aurinkoklaani ja Pilviklaani.

Liitäisitkö kepeästi Aurinkoklaanin nummilla ja polskahtaisit auringossa lämpeneeseen veteen vai juoksisitko vuorilla ja metsässä Pilviklaanin joukoissa?

Se on sinun päätöksesi arvokas ystäväiseni! Jos kiinnostuit, tulehan käväisemään sivuillamme!

(En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa)

Nimi: Roleplay Meets- chat
Kotisivut: http://ricoz.co.uk/rpm

27.12.2016 02:50
Heippa!
Olen täällä puhumassa tällaisen skypessä elävän roolipelikommuunin puolesta.
Olemme aika uudehko 70-100 jäseninen, kansainvälinen ryhmä, Roleplay Meets jossa pystyy keskustella erilaisten roolipelaajien kanssa, eri maista ja aikavyöhykkeistä kotoisin. Tämä on myös helppo ja turvallinen tapa tutustua englanninkieliseen roolipelaamiseen.

Pääryhmän vieressä liikkuu myös toinenkin ryhmä, Advertisement Chat, jonne voi laittaa englanniksi oman roolipelihaku-mainoksen tai lukea muiden mainoksia ja tällä tavalla löytää uusia roolipelikumppaneita.
Roolipelaajia on monenlaisia monesta kolkasta joten olemme varmoja että löydät itsellesikin sopivia tovereita!

Omistaja ja adminit yrittävät joka päivä parantaa ryhmää, ja säännötkin ovat hyvin yksinkertaisia ja loogisia (esim. Häirintä/ahdistelu kielletty).

Skyperyhmän säännöt pääset näkemään yllä olevasta linkistä, ja toivomme sinun lukevan ne hyvin sekä myös noudattamaan niitä.
Sieltä myöskin pääset liittymään mukaamme ja vihdoin sisällä, joku admineista linkkaa sinut Ad Chattiin.

Toivomme saavamme 100+ jäsentä täyteen 3kk aikana, joten kun olet sisällä voit ilman huolia kutsua muitakin rooliperituttujasi mukaan.

Toivottavasti näemme pian!

- Rico Stryker & admins of Roleplay Meets

Nimi: Kristal
Kotisivut: http://adeje.suntuubi.com/

23.12.2016 22:01
Tervetuloa tutustumiskierrokselle uusvanhaan sisäoppilaitos Adejeen! Adeje on tarinasivu, jonne kaikki ovat tervetulleita päästämään sisäisen kapinallisen (tai ei niin kapinallisen) teininsä valloilleen.

Jos ajattelet, ettei sinulla riitä aika kirjoittaa joka viikko, tai edes kuukausi, ei hätää! Meillä Adejessa ei ole niin tarkalleen sen kirjoittamistahdin kanssa, kunhan näyttää elonmerkkejä chatissa ja kirjoittelee tarinoita silloin tällöin.

Klikkaa ylläolevaa linkkiä ja astu sisään kierojen teinien maailmaan.

©2020 Seven Days - suntuubi.com